Visie

De visie van DC-Webdesign is om stijlvolle en klantvriendelijke websites te maken die de juiste sfeer en uitstraling heeft die past bij de opdrachtgever.

De klantvriendelijkelijkheid bestaat uit een duidelijke navigatiestructuur en die uniek en aantrekkelijk is voor de bezoeker van de website.

DC-Webdesign staat ook voor een duidelijke service aan bedrijven, zodat de website gemakkelijk door de klant beheerd en onderhouden kan worden door het het implementeren van een Content Manegement Systeem (CMS-systeem) Daarmee kunt u zelf de inhoud van uw website beheren.

Service en een betrouwbare partner in het onderhoud van uw website. DC-Webdesign geeft kwaliteits garanties om uw website zo optimaal mogelijk te presenteren.

Doelstelling

De doelstelling van DC-Webdesign is om haar klanten een goede, betrouwbare service te bieden. DC-Webdesign heeft een jarenlange ervaring op het gebied van kleurgebruik en kleurtechnieken, design, webdesign.

Met de kennis van programmeertalen als html, css en php kan zij de service garanderen.

Door gebruik te maken van kleurtechnieken stelt DC-Webdesign zich ten doel om de websites de juiste uitstraling te geven, passend bij uw doelstellingen.

DC-Webdesign werkt samen met betrouwbare hostingbedrijven die garantie geven op de hosting.

Om de kwaliteit te optimaliseren is zij partner bij Open Advantage. Daardoor heeft zij de beschikking over een netwerk van specialisten die elkaar versterken en kennis delen.

Hoofd vol plannen

Hoofd vol plannen

De vakanties zijn nu bijna voorbij, er is weer werk aan de winkel. Ik hoop dat je een fijne tijd hebt gehad waarin je heerlijk kon relaxen. Je hebt misschien gemerkt dat juist in die tijd de meest flitsende ideeën opkomen waar je nu mee aan de slag gaat. Een Virtueel Assistent kan je helpen… Continue Reading

Voorkom dat je webinar flopt

Voorkom dat je webinar flopt

Deze week keek ik naar een webinar van Ilse Van Eetvelde, De Online Werken Coach. Helaas liep de presentatie niet zoals het hoort te gaan. Ik kreeg deze mail van haar, Hey Thea, “Ik zakte maandagavond door de grond. Echt waar: ik zie me daar nog zitten. Meer dan 130 mensen die willen meedoen  aan het webinar… Continue Reading

Een Virtueel Assistent kost je geen geld, maar gaat je meer geld opleveren.

Een Virtueel Assistent kost je geen geld, maar gaat je meer geld opleveren.

Een Virtuele Assistent zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je prioriteiten. De ondersteunende taken kun je laten uitvoeren door mij. Een Virtueel Assistent kost je geen geld, maar gaat je meer geld opleveren. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van een Virtuele Assistent en reken uit je winst. Ieder uur dat jij investeert in een klus… Continue Reading

Representatieve en unieke vormgeving, afgestemd op uw huisstijl. Bij het ontwerpen van de website worden technieken toegepast uit de kleurenleer. Daardoor krijgt uw website de juiste uitstraling, die past bij uw persoonlijkheid, of van uw bedrijf.

 

 

dc-webdesign-diensten-3

U heeft een website, een nieuwsbrief en U wilt vooruit met uw bedrijf?

DC-Webdesign kan als VA-Assistent werkzaamheden voor u doen zodat u kunt focussen op datgene waar u goed in bent.

Laat ons de techniek en de routineklussen doen.

U kunt dan denken aan:

  • mailings versturen
  • nieuwsbrief opmaken en versturen
  • actualiseren en controleren website
  • controle mail
  • hulp bij het opzetten van activiteiten

 

 

 

dc-webdesign-diensten-1

Wilt u een website die anders is dan de gebruikelijke "standaard"?

DC-Webdesign is er voor u om als partner uw wensen te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken, waarbij DC-Webdesign u de mogelijkheden aanbiedt dit te realiseren.

DC-Webdesign heeft een aantal samenwerkingen waardoor de mogelijkheden groter zijn dan u zou verwachten. Neem contact op om uw ideeën te bespreken.

 

dc-webdesign-diensten-2

De eigenaar van DC-Webdesign, Thea Haak heeft jarenlange ervaring in computeronderhoud.

U kunt bij haar terecht voor hulp bij hardware en software problemen, maar ook voor ondersteuning in het omgaan met de computer, laptop, Ipad en mobiele telefoon.

Lees meer op de website van computerhulp http://computerhulp-vlissingen.nl/

computerhulp-vlissingen